Lampionnenoptocht

Het Oranjecomité organiseert elk jaar een Halloween Lampionnenoptocht. Op vrijdag 4 november 2022 is het weer zover! In een mooi verlichte stoet trekken we, onder begeleiding van muziekvereniging St. Barbara, door het dorp. 

 

Wij nodigen iedereen uit om mee te lopen met een (liefst zelfgemaakte) lampion. Onze juryleden zullen beoordelen wie de mooiste en creatiefste lampionnen gemaakt hebben.

 

Programma

Opstellen:  18.30 uur op het plein van D'n Hoender.

Vertrek:      18.45 uur begeleid door het tamboerskorps van muziekvereniging St. Barbara.

Route:         Nieuwstraat-Rooijsestraat-Hienkershoff-Wilhelminastraat-De Bouwing-Rooijsestraat-terrein Huize                        Barbara-Rooijsestraat- Nieuwstraat - Ontbinding van de tocht bij D'n Hoender.

 

De prijsuitreiking zal plaats vinden bij D'n Hoender en uiteraard is er voor iedereen wat lekkers. Wij wensen jullie veel knutselplezier! 

 

HALLOWEEN SPOOKTOCHT

Evenals in 2015 werd ook in 2017 Dreumel weer tot een waar "Griezeldorp" omgetoverd. De samenwerking met de ACJA (activiteiten commissie jeugd Aquila), Scouting de Paulus, Stichting Tremele en het Oranjecomité Dreumel werd ook in 2017 voortgezet om een grandioze Halloweentocht door Dreumel te organiseren. Dit jaar was de opkomst nog groter dan in 2015. Met maar liefst 18 groepen werd er in Dreumel gegriezeld. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook: www.facebook.com/halloweendreumel