reglementen


Deelnemen aan één of meerdere activiteiten van Gein op het Plein is een geweldige ervaring. Niet alleen voor jou als deelnemer, maar ook voor het publiek dat elk jaar weer in grote getale aanwezig is. Voor uw en andermans veiligheid is het echter zo dat elk onderdeel onderhevig is aan een aantal regels. De reglementen welke wij als Oranjecomité Dreumel zorgvuldig hebben opgesteld zijn hieronder te downloaden in PDF-formaat. Zorg er voor dat je voor inschrijving kennis neemt van het voor jou/jullie geldende reglement zodat je ervan verzekerd bent dat je aan de gestelde criteria voldoet. Het niet naleven van het reglement kan tot uitsluiting van de desbetreffende activiteit leiden.

 

Voor het openen van PDF-bestanden is Adobe Reader benodigd, deze is HIER gratis te downloaden.


Download
Reglement Boerenobstakelrace 2019
Reglement voor deelname aan het onderdeel Boerenobstakelrace tijdens Gein op het Plein 2019. Neem kennis van dit reglement voordat je jezelf voor dit onderdeel inschrijft. Dit om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Regelement oranje obstakelrun 2019.pdf
Adobe Acrobat document 164.1 KB

Download
Reglement Klompenrace 2019
Reglement voor deelname aan het onderdeel Klompenrace tijdens Gein op het Plein 2019. Neem kennis van dit reglement voordat je jezelf voor dit onderdeel inschrijft. Dit om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Klompenrace reglement 2019.pdf
Adobe Acrobat document 142.4 KB

Download
Reglement Touwtrekken Gein op het Plein 2019
Reglement voor deelname aan het onderdeel Touwtrekken tijdens Gein op het Plein 2019. Neem kennis van dit reglement voordat je jezelf voor dit onderdeel inschrijft. Dit om eventuele teleurstelling te voorkomen.
touwtrekken regelement 2019.pdf
Adobe Acrobat document 167.9 KB